Det siste året må det ha skjedd noe med meg, jeg vet ikke helt hva det er. Men jeg blir sint hver gang jeg ser på jakkene mine. Sammenligner jeg prisverdien på jakkene med resten av klesskapet mitt, så er det en enorm forskjell.
 
Parajumpers long bear fornyer amerikanske yttertøy med en italiensk kant. Under kreative ledelse av Massimo Rossetti, linjen var inspirert av rustikk Alaskan gear, tolket med nyskapende design og sofistikert detaljering. Se etter moderne, Parajumpers Kodiak Kvinner Blå funksjonelle kaldt vær stifter, fra klassiske parkas i lett nylon blanding til tyngre plikt ned strøk trimmet i overdådig pelsverk. Så sofistikert som det er utilitaristisk, er Parajumpers like hjemme på byens gater eller snødekte bakker. Parajumpers Norge mellom nye tolkninger av tradisjonelle Parajumpers Kodiak Kvinner Blå mesterverk nye ned fylt bomull stiler, som spesielle toner superlett elementene eller nyskapende kontraster og kombinasjoner av stoffer.
 
Jeg er ikke sånn, familien min er ikke sånn. Vi har da midler så vi klarer oss, men vi har ikke råd til at alle tre parajumpers til salgs kidsa i familien skal eie hver sin jakke til 8.000 kroner.
Det er ingen skam ikke å ha råd til det «alle andre» har, for jeg er sikker på at det er flere enn meg som eier noe de ikke egentlig «burde» eie.
 
Jeg føler meg som en idiot når jeg er innom butikker hvor merketing selges, nettopp fordi der Parajumpers Kodiak Kvinner Blå til salg sprader jeg inn med jakka mi, så har jeg overhodet ikke råd til noe som helst inni butikken.